Heal Norway logo
     Bli med på Tai Chi ferie!

Bli med på Tai Chi ferie!

Tai Chi og Qi Gong treningsferie til sjarmerende Side i Tyrkia

Nysgjerrig på å lære Tai Chi? Bli med på kjekk sosial tur, bo på 5*Hotell All inklusive til den sjarmerende fiskelandsbyen Side/Tyrkia. Kombiner sol, strand, avslapping og trening. Mange reiser alene på disse turene og har det veldig kjekt og sosialt. Det blir en sammensveiset gjeng. Kom hjem igjen mer avslappet, sterkere både fysisk og mentalt. Om ønskelig kan beløpet på turen deles opp, men at man har betalt hele beløpet innen 40 dager før avreise.

Har du lyst å med på Tai Chi og Qi gong Treningsferie til Utlandet ?

Tai Chi er på vei inn for fullt her i landet. Tai Chi er en myk kampkunst som gjenoppretter balanse mellom kropp og sinn. Tai Chi kalles "meditasjon i bevegelse". Tai Chi består av en rekke segmenter som er satt i et fast system hvor bevegelsene utføres flytende og presist. Det finnes mye forskning om Tai Chi og helsefordeler som bedre balanse, man får sterkere og smidigere kropp, sterkere beinstruktur, Tai Chi gjør bindevev og muskler mer fleksible og øker bevisstheten mellom hode og kropp. Treningsformen Tai Chi er fettforbrennende, gir bedre kroppsholdning, reduserer smerter og stivhet ved fibromyalgi eller revmatiske plager, pust og søvnen blir bedre, immunforsvaret og kjernemuskulaturen styrkes og livsenergien gjenoppbygges.
Tai Chi er vitaliserende og har en antiagende effekt på hele kroppen. Etter en Tai Chi trening føler man seg mer avslappet, sterkere i kroppen og mer i balanse mentalt. 

Tai Chi og Qi Gong Treningsferie i den sjarmerende fiskelandsbyen Side i Tyrkia.


Bestill tur her ved å følge linken: https://m-travel.no/bookingskritt-2?ps=GitteHost&fbclid=IwAR0ssj5xPvgMfB8MNUx3k6DIbdMhMTibz75jFv3A74dQZfsUnYWwKO762Nk       14.oktober - 21.oktober 2023

Høsttur til hotell Club Grand Aqua *5 All inklusive 
Dette er et koselig hotell, som har søster hotellet og en strand resturang bare et par minutters gange unna. Hotellet ligger nær Colaklis sentrum og nydelig sandstrand. Det er bassengområde, resturant og bar, tennis, treningsrom, underholdning. De som jobber der er hyggelige og serviceminded. Utrolig all-inklusive resturant med økologiske kvalitetsmat fra egne gårder. Hotellet har også SPA og Tyrkisk bad/hammam og ulike behandlinger og massasje. 

Inkludert i prisen:
• Inkludert 23 kilo inkludert håndbagasje.
• Fly t/r
• Transport t/r flyplass-Hotell
• 5* Hotell, all Inklusive- mat og drikke
• Tai Chi og Qi Gong kurs 

Grunnpris: 17 900,- per person i dobbeltrom 
Enkeltrom tillegg i dobbelt rom kr 1995,-
Man kan velge å dele opp beløpet, men ha betalt hele beløpet innen 40 dager før avreise.

For mer generell informasjon kontakt:

Tai Chi og Qi Gong Instruktør: Gitte Runa Olsen
Mail: gitte@healnorway.no
Tlf: +47 95024706