Heal Norway logo
Bli med på treningsferie!

Bli med på treningsferie!

Tai Chi og Qi Gong treningsferie til Tyrkia og nord Kypros

Kombiner fantastisk treningsferie med sol, varme og lær spennende Tai Chi og Qi Gong, og kom hjem igjen sterkere både fysisk og mentalt.

Lyst til å lære Tai Chi?
Tai Chi er en myk kampkunst som gjenoppretter balanse mellom kropp og sinn. Tai Chi består av en rekke segmenter som er satt i et fast system hvor bevegelsene utføres flytende og presist. Det finnes mye forskning om Tai Chi og helsefordeler som bedre balanse i kroppen, sterkere beinstruktur, gjør bindevev og muskler mer fleksible, man får sterkere kropp, forbedrer søvn og det kognitive, fettforbrenning, bedre kroppsholdning, reduserer smerter og stivhet ved fibromyalgi, minsker revmatiske plager, positive resultater ved Parkinson, pust blir bedre, immunforsvaret og kjernemuskulaturen styrkes og livsenergien gjenoppbygges, vitaliserende og foryngelse. Etter en Tai Chi time med denne helhetlige treningsformen, føler man seg avslappet og styrket. Tai Chi kalles «meditasjon i bevegelse»

Turene til Acapulco Resort og Spa på Kypros
Acapulco Resort Convention SPA Sports, hvor du kan finne den vakreste kombinasjonen av grønt og blått, er etablert på et område på 120 000 m2 og har sin egen private sandstrand på 1 km. Dette unike hotellet ligger øst for Kyrenia, den vakreste byen på Nord-Kypros, og tilbyr deg den reneste stranden og naturen til Kyrenia, den vakreste byen på øya. Acapulco Hotel, som er et av hotellene som kan appellere til alle som vil ha en ferie på Kypros, garanterer både underholdning og avslapning med sin unike sandstrand.

En av de mest populære femstjerners fasilitetene i Nord-Kypros, Acapulco Resort Convention Spa Sports er klar til å tilby deg den vennlige gjestfriheten til middelhavskulturen, med sin høye servicekvalitet i verdensklasse, både på forretnings- og fritidsreiser. 

Inkludert i prisen:
•    Inkludert 19 kilo bagasje samt 6 kilo håndbagasje pp.
•    Fly t/r
•    Transport t/r flyplass-Hotell
•    5* Hotell inkludert Fullpensjon+
•    Tai Chi og Qi Gong kurs

Pris:
Grunnpris:15.990,- per person i dobbeltrom 
Enkeltrom eller ekstra seng, kr 1.995,-

Tidspunkt: 26.09.22 - 03.10.22
Avreisetidspunkt: Stavanger kl 07:15 ankomsttid Larnaca: ca kl 12:50
Hjemreise kl 14:00 ankomsttid Norge ca kl 17:50

Det går også an å reise fra Oslo på denne turen 25.09 - 02.10.22

For bestilling klikk på linken M-travel

Tidspunkt: 22.05.23 - 29.05.23
Avreisetidspunkt: Stavanger kl 13:05 ankomsttid Larnaca: ca kl 18:20
Hjemreise kl 13:45 ankomsttid Norge ca kl 17:30

Det går også an å reise fra Oslo på denne turen 22.05.23 - 29.05.23

Pris:
Grunnpris:17.900,- per person i dobbeltrom 
Enkeltrom eller ekstra seng, kr 1.960,-

For bestilling klikk på linken M-travel


Tai Chi og Qi Gong Treningsferie 

Turene er på hotell Jacaranda Imperial:
Jacaranda Imperial ligger en mil utenfor Side. Hotellet har nydelig utsikt over havet, innendørs og utdørsbasseng og ligger helt inntil standen. Her trives alle som vil ha en aktiv ferie. Hotellet har et stort utvalg av aktiviteter, sport og underholdning for alle aldre.

Hotellområdet er rundt 130 000 kvadratmeter og det er vanskelig å kjede seg. Førsteklasses all inklusive er inkludert. Du kan i tillegg være med på pilates, vanngymnastikk, dansekurs eller aerobic daglig. Om kvelden bys det på fargesprakende show og diskoteket er åpent langt ut i de små timer.

Inkludert i prisen:
•    20 kilo bagasje inkludert cabin bagasje. pp.
•    Fly t/r
•    Transport t/r flyplass-Hotell
•    5* Hotell, all Inklusive- mat og drikke 
•    Tai Chi og Qi Gong kurs

Pris:
Ta kontakt for informasjon

Løpeuke for nybegynnere & viderekomne - i Tyrkia

Vi tilbyr løpekurs for nybegynnere & viderekomne på hotell Jacaranda Imperial, Antalya i Tyrkia. Spesial tilpasset treningsopplegg med Christian og Magnus Hope. Ta kontakt for mer informasjon. 

Kursholder:
Christian og Magnus Hope.

Inkludert i prisen:
• 20 kilo bagasje inkludert cabin bagasje. pp.
• Fly t/r
• Transport t/r flyplass-Hotell
• 5* Hotell, all Inklusive- mat og drikke
• Tai Chi og Qi Gong kurs

Pris:
Ta kontakt for informasjon.Turene er på Club Grand Side i Tyrkia
Club Grand Side ligger på et 73 000 m² naturområde med fantastisk sandstrand, blått hav, vannkanaler og bassenger. En hage med ulike frukt og grønnsaker plukkes daglig av kokkene som skaper sunne og gode matretter i hotellets restauranter. Hotellet har et nydelig spa med tyrkisk bad og ulike østlige behandlinger og massasje.

Den sjarmerende og ærverdige fiskelandsbyen Side ligger ca 15 min taxitur fra Ressorten. Byen vrimler av severdigheter. I Gamlebyen ligger koselige gater med små hus, butikker og restauranter med spennende mat. De fantastiske sandstrendene strekker seg milevis med nydelig promenader, som egner seg ypperlig til fine gå eller jogge turer. Gjennomsnitts temperatur i Side i mai ligger på 23°C i luften, og 24°C i vannet.

Inkludert i prisen:
• Inkludert 2x23 kilo bagasje samt 10 kilo håndbagasje.
• Fly t/r
• Transport t/r flyplass-Hotell
• 5* Hotell, all Inklusive- mat og drikke
• Tai Chi og Qi Gongkurs


For mer informasjon kontakt:
Tai Chi lærer: Gitte Runa Olsen
Mail: gitte@healnorway.no
Tlf: +47 95024706