HEAL Norway logo
Bestill behandling

Bestill behandling

Bestille behandlingTa kontakt for en prat

Healthy Body, Happy Mind

Nå er det tid for å få bort muskelspenninger og stress som har lagt seg i kroppen.
Heal Norway tilbyr muskelterapi og massasje. 

Massasje kan hjelpe stressede vonde muskler, stram nakke, skuldre, rygg. Massasje kan hjelpe mot hodepine, tinnitus som skyldes stramme nakke og kjeve muskler. Massasje kan hjelpe deg å få stress ut av kroppen, forbedre søvnen, og gir økt restitusjon ved skade eller etter operasjon. Under en massasje behandling skiller kroppen ut «feel good» hormoner som serotonin, dopamin og endorfiner. Disse hormonene er med på å styrke kroppens immunforsvar. Invester i helsen din, det er det beste du kan gjøre for deg selv. En behandling med massasje gjør underverker. 


Bestill behandling

Gitte Olsen har lang profesjonell erfaring siden 1995 med massasje og muskel behandling ved kontor relaterte skader, dyp vevs massasje, triggerpunktbehandling og gravid massasje. Hennes genuine interesse for mennesket og raushet for å hjelpe andre har alltid vært en del av hennes lidenskap. Hun har en helt spesiell evne til å se helheten i mennesket og kan dermed tilpasse behandlings opplegget til hver enkelt pasient, for å sikre god progresjon og balanse i hele kroppen. Hun gjør også Body Reading. Gitte har høy kompetanse og lang erfaring innen helse og massasje og har ofte blitt kontaktet av tilreisende VIP artister, høyprofilerte, skuespillere, toppidrett utøvere, og kan tilby eget tilpasset opplegg med full diskresjon. 

Referanser:
Vil du gi deg selv en gave? Bestill time hos Gitte på HEAL. Hun har "magiske" hender. Jeg anbefaler henne på det varmeste. Jeg har prøvd massasje mange ganger før, Jeg trodde jeg visste hva det var. Gitte gir ordet en ny mening. Jeg går alltid derfra med ett smil. Hun er rett og slett påfyll av energi og velvære i en og samme person. Gitte er som en gave. 
Monica, 44 Muskelterapi i Massasje 

Var en helt fantastisk deilig opplevelse, god og ørn i mange dager etterpå. Jeg visste ikke at ryggen kunne oppleves så god som etter en times behandling her. Blir en fast rutine fra nå. Behagelig og hyggelig personale som virkelig setter seg inn i problem områdene dine, deilig musikk, behagelig duft og fine lokaler. Kan anbefales på det sterkeste. 
Nicole 

Klinikken er helt fantastisk og Gitte er en beste massøren jeg noensinne har fått behandling av. Jeg kan gledelig anbefale alle å ta behandlinger hos HEAL.
Trude Massasje 

God kunnskap om idrettsskader og hvordan de må behandles, særlig på triggerpunktene. Anbefales både som vedlikehold og som rehabilitering.
Mert Triggerpunktbehandling 

Jeg vil anbefale HEAL og terapeut Gitte på det varmeste! Opplevde å bli tatt imot på en ordentlig god måte, og at behandlingen gikk rett på sak og jeg merket markant bedring etter 3-4 behandlinger
Tone Muskelterapi / Massasje 

Jeg har brukt klinikken regelmessig i flere år nå. Jeg har prøvd både fysio og kiropraktor, men jeg mener Gitte sin behandling er bedre for meg. Hun forstår kroppen, er flink til å dokumentere og undersøke og gi den beste behandlingen for muskulaturen utfra det. Og hvis ikke det er nok så er hun veldig hyggelig å prate med. Jeg anbefaler Gitte på det sterkeste. 
John Erik Gotrik Hjertelig velkommen!