HEAL Norway logo
Magiske Retreat

Magiske Retreat

Reisekalender

Her finner du oversikt over innholdsrike retreats til magiske steder i utlandet.

Den beste investeringen du kan gjøre er i deg selv!

På siden her vil du finne ulike typer retreats hvor jeg samarbeider med dyktige  kvinner i sine fagfelt. Målet er at du skal bli inspiret, motivert, få nye kjekke opplevelser, ta en pustepause i hverdagen, og bli med på en reise innover i kropp og sjel. Stedene og byene vi har valgt å ta deg med til har mye historie, arkitektoniske juveler, og nydelig natur som vekker alle sansene. Selv om vi reiser sammen, så må du på enkelte av reisene bestille fly selv men linker du kan følge legges ved på siden her. Vi har presset prisene ned på hotell, og det legges ved linker her som du kan følge for bestilling. Noen av plassene er helt unike og kun begrensede plasser, så vær rask å melde deg på dersom du vil garantere deg plass. 

Magiske Provence m Qi Gong & Kunst retreat i vakre Avignon
tor 19.sept - tir 24.september 2024
med Gitte Runa & Sandie Carol.


CLOITRE SAINT LOUIS, et sjarmerende kloster fra 1500 tallet, som er omgjort til et unikt hotell med basseng og takterrasse, vil være vertskap for vårt Magiske Provence Retreat
      


På østbredden av Rhone elven ligger Avignon, byen som er kjent for sin historiske rolle som paveseter for flere paver i det 14.århundre og som trekker folk fra hele verden til sin årlige teater-festival.
Bli med oss en langhelg på en unik retreat i Avignon, i Provence, hvor Gitte instruerer og lærer deg enkle Qi Gong bevegelser som øker "livsenergien", som gir bedre søvn, mer energi og ro i sinn. Livsenergi gir oss bedre helse. Vi trener i nydelige omgivelser, åpner sansene og krydrer med enkle pusteteknikker og går innom Chakraer.
Fransk-norske kunstner, kunst-coach og lyd-healer Sandie, vil undervise i tegning for nybegynnere, hvor du vil lære deg å bruke tegneblyanter og pastellkritt/tegneblyanter for å lage kunst fra sjela. Hun tar deg med på lyd-healing, trommereise som påvirker hjernen positivt ved å gå inn i thetabølge, en tilstand av dyp hvile, hvor du kjenner at du får mer kraft og føler deg styrket. 


Nord Kypros 5*Acapulco Beach Club Hotel, høsttur 26.oktober - 2.november 2024.
Acapulco Resort Convention SPA Sports, hvor du kan finne den vakreste kombinasjonen av grønt og blått, er etablert på et område på 120 000 m2 og har sin egen private sandstrand på 1 km. Dette unike hotellet ligger øst for Kyrenia, den vakreste byen på Nord-Kypros, og tilbyr deg den reneste stranden og naturen til Kyrenia, den vakreste byen på øya. Acapulco Hotel, som er et av hotellene som kan appellere til alle som vil ha en ferie på Kypros, garanterer både underholdning og avslapning med sin unike sandstrand.

En av de mest populære femstjerners fasilitetene i Nord-Kypros, Acapulco Resort Convention Spa Sports er klar til å tilby deg den vennlige gjestfriheten til middelhavskulturen, med sin høye servicekvalitet i verdensklasse, både på forretnings- og fritidsreiser. 

Inkludert i prisen:  
•    Inkludert 23 kg bagasje + håndveske under setet
•    Fly t/r
•    Transport t/r flyplass-Hotell
•    5* Hotell Full pensjon inkl. drikke til måltidene
•    Tai Chi og Qi Gong kurs

Grunnpris: 17 900,- pr person i dobbeltrom
Enkeltrom tillegg + 2 905
Man kan velge å dele opp beløpet, men ha betalt hele beløpet innen 35 dager før avreise.
Bestill kjekk, sosial høsttur Tai Chi med Gitte Runa Olsen  

Teambuilding, Forening, Venninnegjeng, Vennegjeng, Firmatur - minimum påmeldte 10 stk, max 25

For mer generell informasjon kontakt:

Sertifisert Tai Chi og Qi Gong Instruktør: Gitte Runa Olsen
Mail: gitte@healnorway.no
Tlf: +47 95024706